Mr.Sale

 

 

 

Címlapos Friss

Beszélgetés és bringázás Jónás Verával - VIDEÓ

Jónás Vera a budapesti jazz élet kiemelkedő tehetségű énekesnője. Nyári koncertjeiről, az angol nyelvről, tanulmányairól, a minőségről és mennyiségről beszélt nekünk a Városligetben. 

Jónás Vera legközelebbi koncertje a KOBUCI kertben lesz 2014. július 22-én 20:00-kor.


A NYÁR ELSŐ BUDAPESTI JÓNÁS VERA EXPERIMENT KONCERTJE A KOBUCIBAN!
A májusi, bombasztikusan sikeredett teltházas MÜPA nagykoncert után Jónás Vera és zenekara első nyári koncertjét adja Budapesten a Kobuciban! 
A zenekar tagjai: 
Jónás Vera – ének, gitár, élő elektronika
Fenyvesi Márton - gitár
Csizmás András – nagybőgő
Dés András - ütőhangszerek
--
Jónás Vera a fiatal magyar énekes-dalszerző generáció egyik legígéretesebb tagja. Frissen alakult zenekarával első komolyabb magyarországi koncertjét 2011 végén adta a Trafóban Theo Bleckmann előzenekaraként.
Az azóta eltelt két évben az együttes összeszokott, 'ütős' trióvá vált, így megalakulásuk kétéves évfordulóját első nagylemezük megjelenésével szintén a Trafóban ünnepelték teltházas koncerttel.
Vera énekes és dalszerző, szinte csak a saját szerzeményeit játssza. Koncertjein és a felvételein élő elektronikát használ (loop, delay), valamint saját magát kíséri gitáron. Zenéjének műfaji besorolása nem annyira egyszerű feladat, leginkább talán modern és személyes könnyűzeneként írható le.
Többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music School-ban tavaly szerzett diplomájával erősítette meg. Évek óta Londonban és Budapesten él és alkot, mindkét városban sokat koncertezik zenekaraival.
GAME című, elő lemezük anyagáról, amellyel a zenekar most a KOBUCIBA érkezik, a Fidelio így írt:
''A fiatal gitáros-énekes-zeneszerző első lemezével most olyan névjegyet tett le az asztalra, amely belépőt jelent számára a legjobb mai énekesnők elitklubjába.'' FACEBOOK

KAPCSOLÓDÓ

Meztelen sanzonénekesnő - Beszélgetés Szeder Szabó Krisztinával

  • Jónás Vera
  • zene
  • énekesnő
  • Hallható